Lente Aandacht en tijd Lichaamsgerichte therapieën Homeopathische middelen

Lente

Aandacht en tijd

Lichaamsgerichte therapieën

Homeopathische middelen

Wil je een behandeling in een van onze stagepraktijken?

Dat kan!!! Je kunt kiezen voor een natuurgeneeskundig of een homeopathisch consult.

De Hogeschool heeft een stagepraktijk voor Natuurgeneeskunde en een stagepraktijk voor Homeopathie, beiden gevestigd op onze locatie in het van Hall Larenstein gebouw, Larensteinselaan 26 A te Velp (1 km. van Arnhem)

 

Praktijk Natuurgeneeskunde

Als patiënt ben je de hele dag aanwezig in onze stagepraktijk. Een van onze vierde-of vijfdejaars studenten neemt eerst een intakeconsult af, daarna wordt er een irisdiagnose gesteld, gevolgd door een gerichte behandeling.
Door het intakeconsult en de irisdiagnose krijgen we een compleet beeld van jou als mens en je klachten.

Aan de hand hiervan maakt de natuurgeneeskundige in opleiding een analyse en werkt deze uit. Hierbij ben je als patiënt niet aanwezig.
Na de analyse krijg je een gerichte behandeling. Dit kan een massage of lichaamsgerichte therapie zijn, afhankelijk van je klachten.
De studenten werken thuis de casus verder uit. Na deze uitwerking ontvang je thuis voedingsadviezen en eventueel een Bachbloesem remedie of een fytotherapeutisch middel.

De behandeling valt onder supervisie van een van onze docenten, allen natuurgeneeskundige therapeuten.
Deelname als stagepatiënt is kosteloos omdat er verwacht wordt dat je de hele dag aanwezig bent.

 

Praktijk Homeopathie
Als patiënt kom je naar onze stagepraktijk voor een eerste consult. Een van onze vierde- of vijfdejaars studenten neemt het consult af. Dit duurt ongeveer anderhalf uur.
Tijdens het consult kijken onze andere studenten mee via een cameraverbinding in een ander lokaal.
Na het consult werkt de homeopaat in opleiding het consult uit en bepaalt in nauw overleg met onze docent Homeopathie het homeopathische middel. Dit middel wordt naar je opgestuurd, samen met een inname-instructie.

Na ongeveer zes weken is het vervolgconsult. Tijdens dat consult inventariseert de homeopaat in opleiding je reactie op het homeopathisch middel en beoordeelt de werking ervan. Het verdere verloop van de behandeling wordt daarna in overleg bepaald.

De volledige stage Homeopathie valt onder supervisie van een van onze docenten Homeopathie, allen Homeopaat.
De kosten voor stagepatiënten zijn € 35,- per consult. De consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de aanvullende ziektekostenverzekering.

 

Aanmelden
Wil je je aanmelden als stagepatiënt voor Natuurgeneeskunde of Homeopathie? Vul dan het onderstaande formulier in. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.


 
 


Email facebook twitter LinkedIn