fbpx

Consult ervaren

HVNA > Praktische info > Consult ervaren

Consult ervaren

Wil je  eens ervaren hoe dat gaat, zo’n natuurgeneeskundige behandeling? Omdat je interesse hebt in de studie of gewoon omdat je dit eens wil ervaren? Heb je een relatief kleine klacht? Word dan patiënt in het stagecentrum van de HVNA in Arnhem. Welkom! Bekijk de mogelijkheden. 

Livepatiënt voor een dag 

Voor wie: iedereen die relatief gezond is, leeftijd speelt geen rol!

 • Natuurgeneeskunde
  Je komt één dag naar ons stagecentrum van 9.30 tot 14.15 uur. De dag is opgesplitst in twee delen.

  • Ochtend
   Een student neemt een consult bij je af, onder begeleiding van een docent. In een andere ruimte wordt het consult via een videoverbinding gevolg door de docent en meerdere studenten.
  • Middag
   De student kijkt naar de houding, bindweefsel van je rug, gezicht en ogen. Zo stellen we een deeldiagnose. Ook worden oogfoto’s gemaakt voor iriscopie en volgt er een korte uitleg over wat de ogen laten zien. Binnen een week neemt de student contact met je op. Dan ontvang je de uitleg over de opgedane inzichten, meerdere leefstijladviezen en zelfs belangrijke voedingstips. Er is geen vervolgbehandeling. 

Meld je aan
Het stagecentrum is geopend tijdens het studiejaar van oktober t/m mei.

Wil je livepatiënt worden voor één dag? Meld je aan via het inschrijfformulier. Deelname voor een consult Natuurgeneeskunde is kosteloos. Meld je aan via het inschrijfformulier.

  Wil je graag de nieuwsbrief ontvangen?

  Wil je meer? Dan kun je livepatiënt worden voor twee of drie afspraken.

  KENNISMAKING MET NATUURGENEESKUNDE
  PROFESSIONELE BEGELEIDING DOOR DOCENTEN
  PRAKTISCHE TIPS EN ADVIEZEN
  LICHAAMSGERICHTE BEHANDELING

  Livecliënt Natuurgeneeskunde; drie afspraken

  Wil je nóg meer? Word dan live/ oefencliënt voor een complete behandeling Natuurgeneeskunde van 3 afspraken. Voor wie: mensen met gezondheidsklachten, leeftijd speelt geen rol! 

  Afspraak 1
  Je wordt gekoppeld aan een Natuurgeneeskunde student die in je regio woont. De student geeft de behandeling zelfstandig, onder supervisie van een docent.

  Na de anamnese en het maken van irisfoto’s wordt alles door de student uitgewerkt en volgt er een behandelplan. Dit kan bestaan uit het gebruiken van kruiden of Bach-bloesems, voedingsadviezen, leefstijladviezen of een lichaamsgerichte behandeling zoals massage. De voorgeschreven middelen worden apart in rekening gebracht.

  Afspraak 2
  Na vier weken wordt het behandelplan besproken tijdens een vervolgafspraak en dan wordt er gekeken welke vervolgstappen er nodig zijn. Je krijgt aangepaste adviezen mee.

  Afspraak 3
  Na acht weken volgt nogmaals een vervolgafspraak om de behandeling goed te blijven volgen en wederom wordt er gekeken welke vervolgstappen en/of behandelingen er nodig zijn. Je krijgt wederom aangepaste adviezen mee.

  Meld je aan
  Voor deelname betaal je €40,- per consult (sterk gereduceerd tarief). Kijk zelf of je aanvullend verzekerd bent, om (een deel van) de kosten bij je zorgverzekeraar te declareren. Meld je aan via het inschrijfformulier. 

   Wil je graag de nieuwsbrief ontvangen?

   Meer weten over de HVNA?