fbpx

Integrale Gezondheidszorg

HVNA > Integrale Gezondheidszorg

Integrale gezondheidszorg aan de hvna

Wil je wezenlijk inzicht in ziek-zijn en gezondheid en ben je op zoek naar de holistische samenhang hierin? Kies dan voor de tweejarige opleiding Integrale Gezondheidszorg!

Je leert kijken met een open blik, vanuit de medische symptomen naar de individuele mens en wat er voor hem of haar nodig is vanuit de integrale gezondheidszorg. Daarnaast krijg je in grote lijnen kennis van complementaire interventies gebaseerd op rationeel onderzoek en weet wat de effecten zijn. Vanuit simpele interventies kun je direct aan de slag.

De kosten voor de totale opleiding zijn €3.750. Per studiejaar heb je 10 collegedagen op de vrijdag en word je verwacht op ’t Venster, onze locatie in Arnhem, of op een mooie locatie in de omgeving van Arnhem. Wil jij ook gezondheid centraal stellen? Kies voor HVNA! Schrijf je in voor 1 mei 2023 en ontvang €200,- vroegboekkorting! Natuurlijk is deze opleiding ook mbv een STAP-budget te volgen.

NA DE TWEEJARIGE OPLEIDING:

HEB JE JEZELF BREDER GEORIËNTEERD OP HET GEBIED VAN DE INTEGRALE GEZONDHEIDSZORG

Je weet hoe je deze kennis en vaardigheden verder kunt implementeren.

KUN JE JOUW BESTAANDE WERK UITBOUWEN

Je nieuw opgedane vakkennis integreren in je bestaande werk in de brede context van de zorg.

VERDER STUDEREN

Het 2 jarige traject Integrale gezondheidszorg is een goede basis voor een specialistische vervolgstudie binnen het CAM veld of daarbuiten.

TOEKOMST VORMGEVEN

Het 2 jarige traject Integrale gezondheidszorg is een goede basis om collega’s van je bestaande werk mee te nemen in de ontwikkeling van Integrale Gezondheidszorg op de werkvloer. Zodat het begrip “de patiënt centraal zetten” daadwerkelijk plaats kan gaan vinden.

Benieuwd of Integrale Gezondheidszorg bij jou past?

Met onze 5-daagse introductiecursus krijg je meer informatie over hoe de studie een aanvulling kan zijn op jouw huidige werk én leer je hoe je meer kunt bieden dan reguliere zorg alleen.

JE GAAT VOOR INZICHT EN VERDIEPING

Je wordt opgeleid in het hebben van een open blik als coachende hulpverlener. Hierbij leer je het effect van diverse holistische complementaire interventies kennen, waar ze toe in staat zijn. Aan het eind heb je een brede basis gekregen om als zorgverlener in het medische of psychologische veld een verbreding en verdieping van je werk te gaan ervaren.

INTEGRALE GEZONDHEIDSZORG IS ECHT VOOR JOU ALS

  • Meer wil bieden dan reguliere of complementaire zorg alleen;
  • Wil proeven aan andere inzichten en methoden van de integrale gezondheidszorg;
  • Steviger in je coachende rol wil komen staan, mèt inzichten vanuit de integrale gezondheidszorg;
  • Je kennis wil vergroten van integrale gezondheidszorg (waaronder complementaire en alternatieve zorg) op basis van wetenschappelijk bewezen effectiviteit en veiligheid;
  • Praktische toepassingen zoekt voor je patiënten vanuit de integrale gezondheidszorg.

Schrijf je direct in voor de opleiding Integrale gezondheidszorg