fbpx

Kom kennismaken met de HVNA

HVNA > Praktische info > Kennismaken

Nieuwsgierig geworden naar onze opleiding Homeopathie of Natuurgeneeskunde?  Of wil je meer weten van het eenjarige traject Integratieve Geneeskunde? Ervaar dan hoe het écht is om bij ons te studeren: kom dan naar onze meeloopdag, open colleges of volg een oriëntatiecursus. Wees welkom en maak kennis!

Meeloopdag

Nog geen keuze kunnen maken? Ervaar op zaterdag 5 september hoe een collegedag op de HVNA voelt. Van 9.45 – 17.00 uur. Hiervoor aanmelden kan t/m zondag 30 augustus. Draai mee met de eerstejaars. Er zal volop gelegenheid zijn voor het stellen van allerlei vragen over de diverse opleidingen! Aan het einde van de dag is er gelegenheid je nog net aan te melden voor de opleiding van komend collegejaar 20-21.

Schrijf je direct gratis in:

Wil je graag de nieuwsbrief ontvangen?

Open colleges

Twee keer per jaar organiseert de HVNA een Open College Homeopathie en Natuurgeneeskunde en Integratieve geneeskunde. Een mooi voorproefje en eerste kennismaking! Neem gezellig iemand mee.

Wat je kunt verwachten: een actieve dag met interessante minicolleges en workshops over beide opleidingen. Er zijn meerdere docenten en (oud)studenten aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Heb je Het Open College gemist en zou je graag nog informatie willen voordat je je aanmeldt voor een opleiding bij ons? Neem dan contact op en vraag een persoonlijk gesprek aan!

Het volgende Open College zal zijn op zaterdag 6 februari 2021.

ZO GAAT DAT: EEN OPEN COLLEGE

Het programma

Download het gehele programma van de open colleges.

Schrijf je gratis in

Wil je een open college bijwonen? Meld je van tevoren gratis aan.

  • Open College Natuurgeneeskunde/ Homeopathie
  • Open College Integratieve geneeskunde

Wil je graag de nieuwsbrief ontvangen?

Studiemarkt

Zo gaat dat; een studiemarkt, klik hier

Oriëntatiecursus

Wil je je nog verder verdiepen in onze opleidingen Homeopathie en Natuurgeneeskunde? Volg dan de oriëntatiecursus aan de HVNA: twee volle collegedagen waarbij je hoofdvakken krijgt van beide studies. 

Elke dag bestaat uit vier lesblokken van negentig minuten. Het is een mooie gelegenheid om een goed en volledig beeld te krijgen. Zo maak je de juiste keuze.

Data in 2021

Zaterdag 29 mei en zaterdag 5 juni 2021, van 10.00 tot 17.15 uur.

Heb je de Oriëntatiedagen gemist en zou je graag nog informatie willen voordat je je aanmeldt voor een opleiding bij ons? Neem dan contact op en vraag een persoonlijk gesprek aan!

Inschrijven Oriëntatiecursus en kosten

  • Ga je voor de volledige oriëntatiecursus (twee dagen)? Dan betaal je 100 euro. Besluit je je na de cursus aan te melden voor één van onze opleidingen? Dan ontvang je 50 euro retour. 
  • Je kunt je ook voor één dag aanmelden (50 euro). Kies je vervolgens voor één van onze opleidingen? Dan krijg je 25 euro retour.

Meld je direct aan voor de oriëntatiecursus.

Je ontvangt een bevestiging van inschrijving en meer informatie.

Wil je graag de nieuwsbrief ontvangen?

Meer weten of werkt het inschrijven niet?

What do you want to do ?

New mail