fbpx

Kom kennismaken met de HVNA

HVNA > Praktische info > Kennismaken

Nieuwsgierig geworden naar onze opleiding Natuurgeneeskunde? Ervaar dan hoe het écht is om bij ons te studeren: volg de webinars, kom dan naar onze open colleges, meeloopdagen, of volg een oriëntatiecursus. Wees welkom en maak kennis!

Interactief webinar

Een aantal keren per jaar organiseert de HVNA een interactief webinar Natuurgeneeskunde. Een mooi voorproefje en mogelijk eerste digitale kennismaking! 

In febr/maart 2022 zullen Docent Mark van der Galiën (voeding, leefstijlnatuurgeneeskunde, fytotherapie) en Marlous de Klerk (fytotherapie, therapeutische vorming) een korte uiteenzetting geven van de studie, maar vooral allerlei vragen beantwoorden. Het zal een interactief uurtje zijn! Hou onze FB pagina in de gaten voor de data!

Heb je het interactief webinar gemist en zou je graag informatie willen voordat je je aanmeldt voor de opleiding bij ons? Neem dan contact op en vraag een persoonlijk gesprek aan!

Schrijf je gratis in

Wil je het interactief webinar bijwonen? Meld je van tevoren gratis aan.

  Wil je graag de nieuwsbrief ontvangen?

  Open colleges

  Een tot twee keer per jaar organiseert de HVNA een Open College Natuurgeneeskunde. Een mooi voorproefje en eerste kennismaking! Hierbij geldt dat er max. 2 personen per opgave mogelijk zijn.

  Wat je kunt verwachten: een actieve dag met interessante minicolleges en workshops over de opleiding. Er zijn meerdere docenten en (oud)studenten aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

  Heb je Het Open College gemist en zou je graag nog informatie willen voordat je je aanmeldt voor de opleiding bij ons? Neem dan contact op en vraag een persoonlijk gesprek aan!

  Het volgende Open College staat gepland op zaterdag 23 april 2022.

  ZO GAAT DAT: EEN OPEN COLLEGE

  Het programma

  Het volledige programma voor 23 april 2022 vind je vanaf januari 2022 hier.

  Schrijf je gratis in

  Wil je een open college bijwonen? Meld je van tevoren gratis aan.

   Wil je graag de nieuwsbrief ontvangen?

   Studiemarkt

   Zo gaat dat; een studiemarkt, klik hier

   Oriëntatiedag

   Wil je je nog verder verdiepen in onze opleiding Natuurgeneeskunde? Volg dan de oriëntatiedag aan de HVNA: een volle collegedag waarbij je hoofdvakken krijgt van deze studie. 

   De dag bestaat uit vier lesblokken van negentig minuten. Het is een mooie gelegenheid om een goed en volledig beeld te krijgen. Zo maak je de juiste keuze.

   Datum in 2022

   Zaterdag 21 mei 2022, van 10.00 tot 17.15 uur.

   Heb je de Oriëntatiedag gemist en zou je graag nog informatie willen voordat je je aanmeldt voor een opleiding bij ons? Neem dan contact op en vraag een persoonlijk gesprek aan!

   Inschrijven Oriëntatiedag en kosten

   • Voor deze dag betaal je 50 euro. Kies je vervolgens voor onze opleiding? Dan krijg je 25 euro retour.

   Meld je direct aan voor de oriëntatiedag.

   Je ontvangt een bevestiging van inschrijving en meer informatie.

    Wil je graag de nieuwsbrief ontvangen?

    Meeloopdag Natuurgeneeskunde

    Nog geen keuze kunnen maken? Ervaar hoe een collegedag op de HVNA voelt. Van 9.45 – 17.00 uur. Draai mee met de eerstejaars van de opleiding Natuurgeneeskunde. Er zal volop gelegenheid zijn voor het stellen van allerlei vragen over deze opleiding! Aan het einde van de dag is er gelegenheid je aan te melden voor de opleiding van komend collegejaar 21-22. Afhankelijk van de Covid19 maatregelen worden de meeloopdagen ingepland.

    Schrijf je gratis in

    Wil je een meeloopdag bijwonen? Meld je van tevoren gratis aan. Je ontvangt een bevestiging.

     Wil je graag de nieuwsbrief ontvangen?

     Meer weten of werkt het inschrijven niet?