fbpx

Nascholing

HVNA > Nascholingen oud > Nascholingen Medisch

Nascholingen Medisch

Wil jij als therapeut bijblijven op medisch gebied/ integrale gezondheidszorg of ben je een andere professional in de gezondheidszorg? Volg dan onze nascholingen. Fris je kennis op en doe nieuwe inzichten op. Kijk in onze agenda en meld je aan!

Accreditatie nascholing

Al onze nascholingen worden geaccrediteerd (gemiddeld 3 studiepunten per dag) door:

 • CGO
 • CPION
 • LVNT
 • NVKH
 • NWP

Na afronding ontvang je een digitaal certificaat.

Lezingen
Zo nu en dan organiseert de HVNA ook lezingen over onderwerpen breder dan alleen het medische, de natuurgeneeskunde of homeopathie. Voel je welkom!

Vanwege de inflatie en de gestegen prijzen voor accreditatie wordt er voor een nascholing die gepland is na 1 juli 2023 een verhoogde prijs gerekend. Ook voor de online aangevraagde nascholingen. Per medische nascholing zullen de kosten minimaal €115,- zijn. In geval van de opleiding Auriculo therapie kunnen de kosten eventueel in 3 termijnen voldaan worden, tegen €58,- financieringskosten.

Agenda 2024

Hieronder in het schema ons aanbod aan nascholingen. De nascholingen zijn altijd van 10.00 – 17.00 uur. De locatie van de nascholing wordt je per mail toegestuurd. Er bestaan voor de HVNA verschillende locatie mogelijkheden.

Onze nascholingen zijn LIVE op locatie en daarmee niet online te volgen.

Data Thema Docent / spreker Kosten Type
Zaterdag 2 maart 2024 Fascia, de basis Ria van Rooijen € 120  MBK
Vrijdag 22 maart 2024 Medische nascholing: de ziekte van Lyme Toine Korthout € 125 incl lunch MBK

Ik meld me graag aan!

Je kunt meerdere opties aanvinken. Lees hier onze algemene voorwaarden (incl. annuleringsvoorwaarden) voor de 1-jarige opleiding en de na- en bijscholingen.

Ik kies voor. *

  Betaling van de eenjarige opleiding:

  Ik betaal het opleidingsgeld in één keerIk betaal het opleidingsgeld in 3 termijnen en betaal daar 58 euro financieringskosten voor

  Wil je graag de nieuwsbrief ontvangen?

  Heb je de Algemene voorwaarden incl. annuleringsvoorwaarden gelezen?

  Meer weten over (studeren aan) de HVNA?