fbpx

Nascholing

De HVNA volgt de adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er op dit moment maximaal 30 personen LIVE aanwezig zouden mogen zijn bij een nascholing. Dus vol=vol! Waar mogelijk bieden we de mogelijkheid om daarnaast de nascholing te volgen via een LIVE-STREAM. Info: check inschrijvingsformulier nascholing.

Mochten de adviezen van de overheid en het RIVM aangescherpt worden, dan kan er uitgeweken worden naar een volledig digitale vorm van nascholing. Check hier de info over het HVNA Covid19 beleid.

Nascholing Klassieke Homeopathie

Wil jij bijblijven in jouw werkveld Klassieke Homeopathie of ben je een andere professional in de gezondheidszorg? Volg dan onze nascholingen. Fris je kennis op en doe nieuwe inzichten op. Neem een kijkje in onze agenda en meld je aan!

Accreditatie nascholing

Al onze nascholingen worden geaccrediteerd (gemiddeld 3 studiepunten per dag) door:

 • NVKH
 • NWP
 • Zhong
 • BATC
 • FAGT
 • LVNT

Na afronding ontvang je een certificaat.

Lezingen

Zo nu en dan organiseert de HVNA ook lezingen over onderwerpen breder dan alleen Klassieke homeopathie of Natuurgeneeskunde, interessant voor iedereen. Voel je welkom!

Agenda 2021

Hieronder in het schema ons aanbod aan nascholingen.

Schrijf je in

Interesse? Schrijf je direct in. Je kunt zoveel nascholingen of lezingen kiezen als je zelf wilt. Je kunt je inschrijven tot 2 dagen voor de start van de nascholing, voor een lezing is aanmelden aan de deur nog mogelijk.

Lees hier onze annuleringsvoorwaarden voor de nascholingen 2020-2021.

  Wil je graag de nieuwsbrief ontvangen?

  Heb je de annuleringsvoorwaarden gelezen?

  Meer weten over (studeren aan) de HVNA?