fbpx

Nascholing

HVNA > Klassieke Homeopathie aan de HVNA > Nascholing Homeopathie

Nascholingen Klassieke Homeopathie

De HVNA volgt de adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er op dit moment maximaal 30 personen LIVE aanwezig zouden mogen zijn bij een nascholing. Dus vol=vol! Waar mogelijk bieden we de mogelijkheid om daarnaast de nascholing te volgen via een LIVE-STREAM. Info: check inschrijvingsformulier nascholing. Mochten de adviezen van de overheid en het RIVM aangescherpt worden, dan kan er uitgeweken worden naar een volledig digitale vorm van nascholing. Check hier de info over het HVNA Covid19 beleid.

Wil jij bijblijven in jouw werkveld Klassieke Homeopathie of ben je een andere professional in de gezondheidszorg? Volg dan onze nascholingen. Fris je kennis op en doe nieuwe inzichten op. Neem een kijkje in onze agenda en meld je aan!

Accreditatie nascholing

Al onze nascholingen worden geaccrediteerd (gemiddeld 3 studiepunten per dag) door:

  • NVKH
  • NWP
  • LVNT

Na afronding ontvang je een digitaal certificaat.

Vanwege de gestegen prijzen voor accreditatie wordt er voor een nascholing die gepland is na 1 januari 2022 een verhoogde prijs gerekend, ook voor de online aangevraagde nascholingen. Per nascholing zullen de kosten €95,- zijn.

Lezingen

Zo nu en dan organiseert de HVNA ook lezingen over onderwerpen breder dan alleen Klassieke homeopathie of Natuurgeneeskunde, interessant voor iedereen. Voel je welkom!

Agenda 2021

Hieronder in het schema ons aanbod aan nascholingen. Omdat de NVKH ook andere dan klassieke homeopathie nascholingen accrediteert, is het zeker ook interessant om te kijken bij onze nascholingen Natuurgeneeskunde!

De locatie van de nascholing wordt je per mail toegestuurd. Er bestaan voor de HVNA verschillende locatie mogelijkheden.

Data Thema Docent / spreker Kosten Vakgebied*
Online aan te vragen Klassieke homeopathie bij virusinfecties en longklachten Erik van Woensel € 85,- H
Link online aan te vragen Klassieke homeopathie in geval van een verzwakt immuunsysteem door stress, burnout of angsten. Erik van Woensel € 85,- H
Link online aan te vragen Eye-openers voor de moderne homeopaat Arjen Pasma € 85,- “overig”
Link online aan te vragen Chronische Covid infecties Erik van Woensel € 95,- H
Zaterdag 19 februari 2022 Het Organon in het licht van nieuwe ontwikkelingen Erik van Woensel € 95,- H

Schrijf je in

Interesse? Schrijf je direct in. Je kunt zoveel nascholingen of lezingen kiezen als je zelf wilt. Je kunt je inschrijven tot 2 dagen voor de start van de nascholing, voor een lezing is aanmelden aan de deur nog mogelijk.

Lees hier onze annuleringsvoorwaarden voor de nascholingen 2020-2021.

    Wil je graag de nieuwsbrief ontvangen?

    Heb je de annuleringsvoorwaarden gelezen?

    Meer weten over (studeren aan) de HVNA?