Aanmelden als patiënt Homeopathie

Wil je patiënt worden in onze stagepraktijk Klassieke homeopathie?

Dat kan! Er zijn twee mogelijkheden.

Livepatiënt voor een homeopathische behandeling 

Je komt als livepatiënt twee keer in totaal naar de stagepraktijk. De eerste keer neemt een vierde- of vijfdejaars student een consult (anamnese) bij je af. Via een cameraverbinding kijken maximaal zeven studenten en de stagedocent in een andere ruimte met jullie mee. Tijdens het consult worden niet alleen de klachten waarmee je komt besproken, maar ook je slaapgewoonten, je voedingsvoorkeuren, je energie, je karakter en eventuele gezondheidsklachten uit het verleden. Een eerste consult duurt ongeveer anderhalf uur.

Na het consult gaat de student aan de slag om het consult uit te werken en een passend homeopathisch geneesmiddel te zoeken. Na goedkeuring door de stagedocent zal de student het geneesmiddel en de inname-instructie naar je opsturen.

Ongeveer zes weken na het eerste consult kom je langs voor het vervolgconsult. Tijdens dit consult spreek je met dezelfde homeopaat in opleiding en evalueer je wat het homeopathisch geneesmiddel heeft gedaan. Via een cameraverbinding kijken maximaal zeven studenten en de stagedocent in een andere ruimte met jullie mee. Dit consult duurt ook ongeveer anderhalf uur. Het eventuele verdere verloop van de behandeling wordt in onderling overleg bepaald.

Iedereen met gezondheidsklachten komt in aanmerking voor deze homeopathische behandeling. Je kunt met fysieke klachten komen als hormonale problemen, darmklachten, hoofdpijn, gewrichtsklachten of huidklachten bijvoorbeeld, maar ook met mentale klachten als angsten, rusteloosheid, (oud) verdriet of trauma’s. Ook als je niet lekker in je vel zit, maar niet precies weet waardoor, ben je welkom als livepatiënt.

Wil je je aanmelden als livepatiënt voor een homeopathische behandeling? Geef je dan op via het onderstaande contactformulier.

Samengevat ‘Livepatiënt voor een homeopathische behandeling’

 • Je komt twee keer naar de stagepraktijk
 • Deelname is 35,- per keer. 
 • Professionele begeleiding door onze stagedocenten Homeopathie
 • Locatie: Arnhem
 • Doelgroep: mensen tussen 0 en 100 jaar met gezondheidsklachten
 • Stagepraktijk is op woensdagen en vrijdagen
 • Een unieke ervaring! 

Livepatiënt voor het praktijkexamen Homeopathie

Je komt als livepatiënt voor één consult naar de stagepraktijk. De examenstudent neemt het consult (anamnese) bij je af. Via een cameraverbinding kijkt de begeleidende docent Homeopathie in een andere ruimte met jullie mee. Tijdens het consult worden niet alleen de klachten waarmee je komt besproken, maar ook je slaapgewoonten, je voedingsvoorkeuren, je energie, je karakter en eventuele gezondheidsklachten uit het verleden. Het consult duurt ongeveer anderhalf uur.

Als je een keer wil ervaren hoe een consult bij een homeopaat gaat, is dit een ideale gelegenheid.

Wil je de behandeling hierna voorzetten? Dat kan. Je wordt namelijk, voor zover mogelijk, gekoppeld aan een examenstudent uit je eigen regio. Het verdere verloop van de behandeling kun je in overleg met de examenstudent bepalen. 

Samengevat ‘Livepatiënt voor het praktijkexamen Homeopathie’

 • Je komt één keer naar de stagepraktijk
 • Deelname is 35,- per consult
 • Geschikt om kennis te maken met een consult bij een homeopaat
 • In onderling overleg wordt een eventuele behandeling bepaald
 • Locatie: Arnhem
 • Doelgroep: mensen tussen 0 en 100 jaar met gezondheidsklachten
 • Het praktijkexamen is in mei 2019

Aanmelden

Wil je je aanmelden als livepatiënt voor de stagepraktijk Homeopathie? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stagepraktijk Natuurgeneeskunde

Je kunt je ook aanmelden als livepatiënt voor onze stagepraktijk Natuurgeneeskunde.

Aanmeldingsformulier livepatiënt Homeopathie

Velden met een sterretje * zijn verplicht om in te vullen.