fbpx

Nascholing

HVNA > Nascholingen > Nascholingen Medisch

Nascholingen Medisch

De HVNA volgt de adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er op dit moment maximaal 30 personen LIVE aanwezig zouden mogen zijn bij een nascholing. Dus vol=vol! Waar mogelijk bieden we de mogelijkheid om daarnaast de nascholing te volgen via een LIVE-STREAM. Info: check inschrijvingsformulier nascholing. Mochten de adviezen van de overheid en het RIVM aangescherpt worden, dan kan er uitgeweken worden naar een volledig digitale vorm van nascholing. Check hier de info over het HVNA Covid19 beleid.

Wil jij als therapeut bijblijven op medisch gebied/ integrale gezondheidszorg of ben je een andere professional in de gezondheidszorg? Volg dan onze nascholingen. Fris je kennis op en doe nieuwe inzichten op. Kijk in onze agenda en meld je aan!

Accreditatie nascholing

Al onze nascholingen worden geaccrediteerd (gemiddeld 3 studiepunten per dag) door:

 • CPION
 • NVKH
 • NWP
 • BATC
 • LVNT

Na afronding ontvang je een digitaal certificaat.

Lezingen
Zo nu en dan organiseert de HVNA ook lezingen over onderwerpen breder dan alleen het medische, de natuurgeneeskunde of homeopathie. Voel je welkom!

Vanwege de gestegen prijzen voor accreditatie wordt er voor een nascholing die gepland is na 1 januari 2022 een verhoogde prijs gerekend. Ook voor de online aangevraagde nascholingen. Per nascholing zullen de kosten €95,- zijn.

Agenda 2021

Hieronder in het schema ons aanbod aan nascholingen. De nascholingen zijn altijd van 10.00 – 17.00 uur. De locatie van de nascholing wordt je per mail toegestuurd. Er bestaan voor de HVNA verschillende locatie mogelijkheden.

Data Thema Docent / spreker Kosten Type
Vrijdag 1 april 2022 Pijn – nieuwe inzichten Toine Korthout € 95,- M

Ik meld me graag aan!

Je kunt meerdere opties aanvinken. Lees hier onze annuleringsvoorwaarden voor de nascholingen 2020-2021.

Ik kies voor. *

  Wil je graag de nieuwsbrief ontvangen?

  Heb je de annuleringsvoorwaarden gelezen?

  Meer weten over (studeren aan) de HVNA?